Privatflytning – flytning og opbevaring for private

Comboflyt tilbyder pålidelig, effektiv og problemfri privatflytning for kunder på det meste af Sjælland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en flytteløsning, der passer til lige netop dine behov.

Få et flyttetilbud

Professionel hjælp til flytningen – spar bekymringerne

Vil du undgå en masse af de bekymringer, som en flytning fører med sig? Så overlad din flytning i hænderne på Comboflyts erfarne flyttemænd.

Comboflyt er et flyttefirma med ove 20 års erfaring med både privat- og erhvervsflytning. Vi har ikke alene en målsætning om at være dit foretrukne flyttefirma – men også din foretrukne flyttepartner!

Derfor bliver du altid mødt af præsentable, professionelle og pålidelige flyttemænd, når du kontakter os med behov for hjælp til din flytning. Vi står klar til at klare det tunge arbejde og give dig det gyldne overblik over logistik, planlægning og koordinering – og vi gør det hele med et smil på læben.

Vi holder til i Albertslund, hvorfra vi kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland. Du kan med andre ord kontakte os, uanset om du har brug for en flyttemand i København, eller du søger et flyttefirma i Helsingør eller et helt andet sted på Sjælland.

Læs mere om Comboflyt her, eller kontakt os på 59 911 911, info@comboflyt.dk eller via kontaktformularen for mere viden om, hvordan vi kan gøre din privatflytning til en professionel og problemfri oplevelse.

Læs mere om vores flytteløsninger til private her.

Skal du flytte?

Hos Comboflyt står vi klar til at give dig en tryg flytning – uanset om du “bare” skal bruge et par stærke arme, eller du ønsker hjælp til hele processen. Skriv til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Tryg og effektiv privatflytning med Comboflyt ved roret

Vi vil være den professionelle flyttepartner, der sikrer, at du får en tryg og effektiv flytning – uanset om du skal flytte i ny lejlighed i centrum af København, i hus i Nordsjælland eller flytte fra Sjælland til Jylland eller omvendt.

Vi ved af erfaring, at der er mange forberedelser og overvejelser, der skal hænge sammen og falde på plads, for at en flytning kan forløbe som planlagt og uden problemer og ubehagelige overraskelser undervejs.

Derfor tilbyder vi vores ekspertise allerede fra start af. På den måde kan vi være med i den første planlægning og komme med gode råd og vejledning om alle de praktiske og tidsmæssige aspekter i forbindelse med din flytning. Ikke mindst kan vi også være behjælpelige med en tidsplan for en sikker og veltilrettelagt flytning af dit indbo.

Og selvfølgelig passer vi på dine ting, som var de vores egne. Og skulle uheldet mod al forventning være ude, dækker vores flytteforsikring hos Gjensidige skaden.

Får du pladsproblemer i forbindelse med din flytning, tilbyder vi også billig opmagasinering.

Du er kort sagt sikret en tryg og effektiv flytning ved at overlade ansvaret for din privatflytning i hænderne på Comboflyts erfarne flyttemænd. Lad os sammen skabe rammen for en effektiv, problemfri og veltilrettelagt flytning.

privatflytning flyttebiler

Dine fordele hos Comboflyt – dét får du med i prisen

 • GRATIS besigtigelse → overblik over behov for mandskab og antal biler
 • GRATIS lån af flyttekasser
 • GRATIS pakkepair
 • Brændstof til bilen
 • Flytteforsikring hos Gjensidige
 • Friske og flinke flyttemænd med erfaring og ekspertise
 • Flytteløsninger skræddersyet til dine behov
 • Flyttelift → mere tidseffektiv flytning → lavere pris
Gratis udlån af flyttekasser og pakkepapir

Vælg den flytteløsning,
der passer dig

Standard flytning

Ved en standard flytning kommer vi og afhenter dine flyttekasser og møbler og flytter dem til den nye adresse. Vi står for alt slæbearbejdet og transporten, og du står for resten.

Totalløsning

Ved denne løsning behøver du blot overlade os din nøgle, og så står vi for alt – lige fra nedpakning af tøj, service, møbler, genstande og ejendele til transport, udpakning og montering af møbler på den nye adresse. Ønsker du, at vi udfører slutrengøringen, klarer vi også denne.

Skræddersyet flytteløsning

Det er også muligt at vælge en skræddersyet løsning, hvor vi kan være behjælpelige med dele af nedpakningen og udpakningen alt efter dit behov. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Lige meget hvilken løsning, du vælger, låner vi dig flyttekasser og pakkepapir kvit og frit, når du vælger Comboflyt som din flyttepartner.

Priser på
privatflytning

Selvfølgelig har prisen på din flytning noget at skulle have sagt. Det kan hurtigt blive en dyr affære at flytte, og derfor er det rart at have overblik over prisen på selve flytningen – og det får du hos Comboflyt.

Inden flytningen vurderer vi behovet for nødvendigt mandskab, materiel og biler. På den måde får du et estimat på, hvor mange timer din flytning kommer til at tage, og hvor meget den kommer til at koste.

Vi tilbyder følgende timepriser på private flytninger:

 • 1 mand +
  45 m3 lastbil

  fra 650,- /timen

 • 2 mand +
  45 m3 lastbil

  fra 1150,- /timen

 • 3 mand +
  45 m3 lastbil

  fra 1350,- /timen

 • Ekstra
  flyttemand

  fra 300,- /timen

 • 1 mand +
  20 m3 flyttebil

  fra 500,- /timen

 • 2 mand +
  20 m3 flyttebil

  fra 800,- /timen

 • 3 mand +
  20 m3 flyttebil

  fra 1100,- /timen

 • Ekstra
  flyttemand

  fra 300,- /timen

Der skal betales for minimum 2 timer.

Få et uforpligtende flyttetilbud

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en privat flytning, så ring på 59 911 911, og book et konsulentmøde. Vi glæder os til at gøre din flytning til en tryg og tillidsvækkende oplevelse.