Priser på flytning – billig flytning uden ekstra omkostninger

Er din næste flytning lige om hjørnet? Eller mangler du blot et sted at opmagasinere dine ejendele, så læs med lige her. Vi ved nemlig, at en flytning kan virke som en lang og uoverskuelig proces. Derfor står Comboflyt altid klar til at hjælpe dig fra A til B. Ingen flytning er for stor eller lille – vi tilbyder altid billig flytning uden ekstra omkostninger.

Se vores priser

Få en nem, effektiv og
billig flytning

Mange mennesker frygter flytningen, som kan være en tidskrævende proces, der kræver overblik, planlægning og koordinering. Men du kan ånde lettet op – Comboflyt skal nok være de brede skuldre, der tager slæbet for dig. Vi ønsker at gøre din flytning så nem og overskuelig som overhovedet muligt. Vi tilbyder derfor også leje af flyttekasser og opmagasinering, så du kan bruge din tid på noget der er sjovere.

Så tøv ikke med at kontakte os – enten via kontaktformularen, 59 911 911 eller info@comboflyt.dk, hvis du har spørgsmål til din flytning eller opmagasinering. Vi bestræber os på at svare dig så hurtigt vi kan. Vi er effektive sammen.

Få en pris på din flytning

Hos Comboflyt får du altid en realistisk prisoverslag. På den måde kender du prisen på din flytning i forvejen – og undgår derfor overraskelser. Beskriv din flytning i kontaktformularen, og indhent en pris.

Gratis udlån af flyttekasser og pakkepapir

Hvorfor skal du vælge Comboflyt?

Comboflyt er dit billige flyttefirma. Vi har mere end 20 års erfaring med både privat - og erhvervsflytning og står altid klar med professionel hjælp. Vi hjælper vi dig sikkert i mål, så du er fri for unødvendige bekymringer og økonomisk tab.

Hos os vil du altid møde professionelle og engagerede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig – også med de helt store udfordringer.

Vi bestræber os på at på at skabe den bedste, billigste og mest effektive løsning for dig. Vi glædes nemlig over vores kunders tilfredshed og lover altid garanti og gode oplevelser – fra den første opringning til dine møbler står sikkert i din nye bolig.

Hvad koster det at flytte?

En flytning kan være en dyr affære. Ifølge en undersøgelse af danskernes flyttevaner koster en gennemsnitlig flytning mellem 50.000 og 100.000 kr.

Derfor vil du eller din virksomhed med sikkerhed også gerne være ekstra udgifter foruden. For at sikre det arbejder vi i Comboflyt ud fra faste timepriser – og du får altid et realistisk overslag inden påbegyndt opgave. På den måde kender du prisen på din flytning fra start af.

Sådan sikrer vi dig den billigste flytning

 • GRATIS lån af flyttekasser og pakkepapir
 • Flytteforsikring – undgå uforudsete udgifter
 • Logistisk rådgivning sikrer overblik fra start til slut
 • Brændstof til bilen er med i prisen
 • Flyttelift og andet udstyr sikrer en effektiv – og dermed billigere – flytning

Priser på flytning
20 m3 flyttebil

 • 1 mand +
  20 m3 flyttebil

  fra 500,- /timen

 • 2 mand +
  20 m3 flyttebil

  fra 800,- /timen

 • 3 mand +
  20 m3 flyttebil

  fra 1100,- /timen

 • Ekstra
  flyttemand

  fra 300,- /timen

Priser for erhverv er + moms.

Priser på flytning
45 m3 lastbil

 • 1 mand +
  45 m3 lastbil

  fra 650,- /timen

 • 2 mand +
  45 m3 lastbil

  fra 1150,- /timen

 • 3 mand +
  45 m3 lastbil

  fra 1350,- /timen

 • Ekstra
  flyttemand

  fra 300,- /timen

Priser for erhverv er + moms.

Nem og overskuelig flytning og opmagasinering for private

Hjalp dine venner og familie også med dit spisebord, sofa og klædeskab, sidste gang du flyttede? Eller er du i tvivl om, hvorvidt forsikringen dækker, hvis dit spritnye 58 tommer fjernsyn tabes ud af bilen, eller hvis din oldemors ældgamle bornholmerur ryger ned af trappen?

Comboflyt får din ejendele sikkert frem – og skulle uheldet være ude, er du dækket af vores flytteforsikring hos Gjensidige Forsikring, hvor vi er fuldt forsikret. Så bare rolig, du kan trygt lægge dine ejendele i vores hænder – uanset om stoppestedet er din nye adresse eller vores lagerhotel.

Billig flytning for erhverv

Vores dygtige flyttemænd skal selvfølgelig også nok hjælpe dig, hvis din virksomhed står over for en flytning. Comboflyt står nemlig klar til at give dig og din virksomhed en tryg flytning – uanset om I skal flytte internt eller til en helt ny adresse.

Tid er penge og derfor er det særlig vigtigt, at I kan få pakket og flyttet jeres kontor uden for normal arbejdstid. På den måde undgår I forstyrrelser i effektivitet og produktion.
Vi flytter i weekenden, så jeres kontor står helt klar, når medarbejderne møder ind i mandag morgen.

Hos Comboflyt får I erhvervsflytning uden ekstra omkostninger.