Tør og tryg opmagasinering til private og erhverv

Comboflyt tilbyder opmagasinering og ekstra lagerplads på vores 1000 kvadratmeter store lagerhotel i Albertslund. Kontakt os for en løsning, der matcher dine behov.

Få et flyttetilbud

Opmagasinering i Storkøbenhavn – uden begrænsning

Har du brug for opmagasinering af møbler eller flyttekasser? Eller er din virksomhed løbet tør for lagerplads? Så er du landet det helt rette sted. For hos Comboflyt tilbyder vi møbelopbevaring og lagerplads på vores 1000 kvadratmeter store lagerhotel ved København. Her kan vi tilbyde opbevaring af alt fra enkelte flyttekasser til hele bohaver, ligesom vi kan fungere som eksternt lager for virksomheder.

Der er med andre ord ikke den form for opmagasinering, vi ikke kan tilbyde. Og der er ingen begrænsning – vi finder den helt rigtige løsning til dig, uanset om du har behov for opbevaring i 2 dage eller i 10 år.

Kontakt os på 59 911 911, info@comboflyt.dk eller i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på møbelopbevaring, opmagasinering eller lagerplads på vores lagerhotel på Herstedøstervej 25 i Albertslund.

Er du løbet tør for plads?

Comboflyt tilbyder møbelopbevaring og lagerplads i vores tyverisikrede og videoovervågede lokaler i Albertslund. Skriv til os i kontaktformularen – så finder vi plads til dine ejendele.

Tør og tryg opmagasinering og møbelopbevaring for private

Der kan være mange grunde til at have brug for opmagasinering. Måske er du ved at bygge nyt hus, eller måske skal du ud at rejse i længere tid. Eller måske har du af en anden årsag brug for opbevaring af møbler, hårde hvidevarer eller flyttekasser med dine ejendele.

Uanset hvad, du skal have opbevaret, har vi pladsen.

Vi stiller vores 1000 kvadratmeter store opvarmede lagerrum til rådighed for alle vores kunder, der har behov for en ’mellemstation’ eller ekstra lagerplads.

Vores lagerrum er tørt og opvarmet, hvilket sikrer dig en opbevaring under de bedste forhold, hvor møbler og genstande ikke bliver udsat for fugt. Og lokalerne er selvfølgelig tyverisikrede og videoovervåget 24/7.

Du kan kort sagt overlade dine ejendele i vores hænder med ro i maven.

Sikkert lagerhotel København – ekstra lagerplads til din virksomhed

Har din virksomhed brug for ekstern lagerplads? Eller har I kontormøbler, salgsdisplays, vareprøver og andet inventar, som ellers bare står og fylder i jeres baglokale?

Så kan Comboflyt tilbyde et sikkert og opvarmet lagerhotel ved København. Her er der tørt og god plads til din virksomheds varelager eller inventar samt videoovervågning i døgndrift.

Dine fordele ved at vælge Comboflyts lagerhotel

 • Tør og opvarmet opbevaring → undgå fugtskader
 • Tyverisikret og videoovervåget opbevaring → total tryghed
 • Billig opbevaring af møbler
 • Lagerhotel tæt på København→ central beliggenhed
 • Ingen binding
 • Intet depositum
 • Opbevaringsløsninger til alle behov
 • Rådgivning om valg af den optimale løsning
 • Gratis lån af flyttekasser
 • Mulighed for tilkøb af transport til og fra lagerhotellet

Priser på opbevaring – hvad koster opmagasinering?

Selvfølgelig har prisen betydning – uanset om du har brug for møbelopbevaring eller et lagerhotel ved København. Derfor har vi valgt at give dig fuld gennemskuelighed med hensyn til priser på opbevaring.

Prisen afhænger af hvor meget plads, du har brug for, og hvordan du ønsker dine genstande opbevaret.

Priser på opmagasinering hos Comboflyt

 • Fritstående
  på paller

  100,- pr. måned

 • Opbevaring i 6 m3
  store lifte

  500,- pr. måned

 • Opbevaring i 20"
  skibscontainer

  1.500,- pr. måned

 • Opbevaring i 40"
  skibscontainer

  3.000,- pr. måned

Der bliver afregnet pr. påbegyndt måned fra indsætningsdatoen.

FAQ om opmagasinering
og lagerplads

Hvad koster opmagasinering?

Det afhænger af, hvor mange kubikmeter plads, du skal bruge. Er du i tvivl, hjælper vi dig selvfølgelig med en professionel vurdering af dine pladsbehov. Klik her for at se konkrete priser på opbevaring.

Skal jeg betale depositum?

Nej, du betaler kun for det tidsrum, du har dine ejendele stående på vores lager. Du kan altid opsige din lagerplads til udgangen af en måned.

Er aftalen bindende?

Nej, du kan altid opsige din lagerplads til udgangen af en måned.

Er opmagasinering omfattet af Comboflyts flytteforsikring?

Nej, det er som udgangspunkt din egen indboforsikring, der dækker eventuelle skader på dine ejendele. Vi stiller dog tørre og tyverisikrede lokaler til rådighed, ligesom vi som en selvfølge håndterer dine ejendele med omhu og forsigtighed.

Stiller I flyttekasser til rådighed?

Ja, lån af flyttekasser er med i prisen.

Hvordan transporterer jeg mine ejendele til jeres lager?

Du kan enten selv sørge for transport til lageret på Herstedøstervej 25 i Albertslund, eller du kan lade os stå for transporten. Det koster dog 300,- pr. time.

Hvordan får jeg adgang til mine ejendele?

Har du brug for adgang til dine ejendele, kan du altid aftale en tid.

Få et tilbud på opbevaring eller lagerplads

Har du brug for billig opbevaring af møbler en andet inventar? Eller er din virksomhed på udkig efter et sikkert lagerhotel i København? Ring til os på 59 911 911, eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.