Møbelopbevaring – tryg opbevaring af dine møbler

Søger du et sted til møbelopbevaring i København? Så er vi hos Comboflyt måske lige dem, du leder efter. Med 1000 kvadratmeters plads ude i vores lagerhotel i Albertslund har vi nemlig masser af plads – og der er ikke fyldt op endnu!

 
 

Se dine fordele her

Magelig møbelopbevaring

Der kan være mange forskellige årsager til, at man har brug for møbelopbevaring. Måske er du studerende og flytter fra egen lejlighed til kollegieværelse uden plads til din sofa og spisebord? Måske er din arbejdsplads ved at have fyldt lagerrummet op og har brug for ekstra plads til nye varer? Eller også er du måske ude at rejse i længere tid eller i gang med at bygge nyt hus?

Hvad enten det er det første, andet, tredje eller helt fjerde tilfælde, der gør sig gældende, så kan vi hjælpe. Hos os kan du nemlig have dine ting stående i alt fra et par dage frem til flere år – og benytte os som både mellemstation eller fast, eksternt lagerrum til din møbelopbevaring.

Kniber det med pladsen, kan du altså lade os varetage dine møbler og andre sager. Så er de også en bekymring mindre for dig. Vi lover at passe godt på dem ved hjælp af konstant videoovervågning og tyverisikring – og så sørger vi for, at de kan holde varmen og på den måde ikke udsættes for fugt og andre frustrerende skader.

Vi har på den måde mageligheden for dig i centrum af vores møbelopbevaring.

Mangler du plads?

Bare rolig – vi har masser. På vores 1.000 kvadratmeter store lager i Alberslund tilbyder vi både tør og tryg opbevaring af dine møbler. Udfyld formularen, og få et tilbud på møbelopbevaring. 

Vi har møbelopbevaring i København

Vi holder til på Herstedøstervej 25 i Albertslund og er derfor ikke længere end 30 min. væk fra indre by i København. Vores møbelopbevaring skal på den måde gøre det nemt for dig, da dine møbler aldrig er længere væk, end de hurtigt kan hentes igen.

Det er altså en prioritet hos os at være tæt på vores kunder. Der er nemlig ingen begrænsning på hvor længe, du må have møbelopbevaring hos os – ligesom der heller ikke er nogen binding af, hvor kort tid du har brug for det. Din opbevaring af møbler skulle herved gerne være bekvemt for dig.

Har du altså brug for en længere opbevaring af møbler, er det en fordel, at de ikke er lang tid undervejs, når du skal bruge dem igen. Det samme gør sig gældende, hvis du har brug for en kort møbelopbevaring. Her er det yderligere en fordel, at du ikke skal flytte dem så langt i første omgang (hvis ikke vi henter møblerne for dig altså).

Dine fordele ved at få opbevaret dine møbler hos Comboflyt:

 • Tyverisikring og videoovervågning 24/7
 • Opvarmet lagerhotel
 • Central beliggenhed tæt ved København
 • Billig møbelopbevaring
 • Ingen binding eller depositum
 • Gratis lån af flyttekasser
 • Mulighed for tilkøb af transport

Du kan med andre ord trygt vælge Comboflyt – vi tager god hånd om dine møbler. 

Hvad skal det koste?

Vi har forskellige prispakker for møbelopbevaring. Så sikrer vi, at du har de bedste forudsætninger for at finde den rigtige løsning for dig.

Priser for opbevaring af møbler

 • Fritstående
  på paller

  100,- pr. måned

 • Opbevaring i 6 m3
  store lifte

  500,- pr. måned

 • Opbevaring i 20"
  skibscontainer

  1.500,- pr. måned

 • Opbevaring i 40"
  skibscontainer

  3.000,- pr. måned

Der bliver afregnet pr. påbegyndt måned fra indsætningsdatoen.

FAQ – ofte stillede spørgsmål
om møbelopbevaring

Hvad koster møbelopbevaring?

Det kommer an på dig og mængden af dine møbler. Og hertil om du skal have opbevaret dem kort eller længere tid? Vi har forskellige løsninger til dig, der varierer fra 100 - 3.000 kr. pr. måned, som du kan orientere dig i her Og ellers vil vi anbefale dig at kontakte os. Så hjælper vi med at vejlede dig til den bedste opbevaring af dine møbler.

Skal jeg betale depositum?

Nej. Hos os betaler du udelukkende for den tid, du har lejet vores lagerplads. Du kan altså altid opsige din aftale til udgangen af en måned.

Er aftalen bindende?

Nej. Vores opbevaring af møbler gælder minimum en måned, men du kan altid opsige din aftale til slutningen af måneden.

Er møbelopbevaringen forsikret af Comboflyt?

Nej. Det er som udgangspunkt din egen indboforsikring, der dækker eventuelle skader på dine møbler. Det sker dog meget sjældent, da vi har både tyverisikring, videoovervågning og opvarmning af lageret – og selvfølgelig er yderst omhyggelige med dine møbler.

Har I flyttekasser til rådighed?

Ja. Vi har masser af flyttekasser, som du kan få lov til at låne – uden at betale ekstra.

Hvordan transporteres mine møbler til lageret?

Du kan enten selv stå for transporten til Herstedøstervej 25 i Albertslund eller lade os klare det. Vi tager 300 kr. i timen for transport.

Hvordan får jeg adgang til mine møbler og ejendele?

Du kan altid aftale en tid med os, hvis du får brug for adgang til dine møbler eller ejendele.

Få et tilbud på din opbevaring

Har din virksomhed brug for et lagerhotel? Eller leder du selv efter en billig opbevaring af møbler og andet inventar i København? Så overvej at give os et kald på 59 911 911 eller udfylde kontaktformularen. Så snakker vi om dine behov og vender tilbage med et uforpligtende tilbud på møbelopbevaring.