FLYTTETILBUD  
FÅ ET TILBUD PÅ DIN FLYTNING

Vil du have et uforpligtende tilbud på din flytning?
Så udfyld oplysningerne i felterne forneden – så sammensætter vi et skræddersyet tilbud til dig.

Indhent et skræddersyet flyttetilbud

Vil du kende prisen på din flytning på forhånd? Så få et flyttetilbud, du kan regne med ved at udfylde vores flytteformular. Indtast oplysninger om din flytteopgave – så kan vi sammensætte en pris, som er skræddersyet til lige netop dig. På den måde undgår du kedelige overraskelser, når du modtager regningen efter veludført flytning. Læs mere her. 

Få et flyttetilbud, du kan regne med
– gratis og uforpligtende

En flytning kan være en dyr fornøjelse. Derfor vil du helt sikkert også gerne undgå ubehagelige økonomiske overraskelser. Og dem slipper du for som kunde hos Comboflyt.

Vi har nemlig gjort det nemt for dig at få et realistisk prisoverslag på din flytning via vores flytteformular. Vi kalder det flyttetilbud.

Her kan du i ro og mag indtaste grundlæggende oplysninger om din flytning. Når vi har modtaget dine oplysninger, sammensætter vi et tilbud på din flytning – og vi gør det ganske gratis og uforpligtende.

Comboflyt er et flyttefirma, som har mere end 20 års erfaring med at levere professionelle flytteløsninger til både private og erhverv. Og det kræver sit at holde niveauet højt i en branche, hvor service, effektivitet, omhu og logistisk overblik er alfa og omega.

Det er da heller ikke uden grund, at Comboflyt har opnået bedømmelsen fremragendeTrustpilot. Vores kunder kender os nemlig for vores høje serviceniveau, hurtige svartid, punktlighed, omhyggelighed og effektive planlægning.

Du kan kort sagt trygt overlade din flytning i hænderne på vores flyttemænd. Så hvorfor ikke indhente et flyttetilbud fra et flyttefirma, du kan regne med?

Hvad koster det at flytte?

En flytning hos Comboflyt koster fra 500,- /timen. Den præcise timepris afhænger dog af flere faktorer – herunder antallet af flyttekasser, flyttemænd og brugt tid. Endelig afhænger prisen også at størrelsen på flyttebilen.

Det er altså omfanget af din flytning, der bestemmer den endelige prisen. Derfor kan vi varmt anbefale dig at indhente et flyttetilbud. For på den måde kender du den estimerede pris på forhånd – og du undgår derfor kedelige overraskelser, når du får regningen.

Du kan se vores priser her.

Indhent et flyttetilbud

Vi du have et flyttetilbud, der kan betale sig? Så udfyld flytteformularen, og indhent et uforpligtende tilbud på din flytning – det er ganske gratis og uforpligtende. Vi glæder os til gøre din flytning til en succes.

Mangler du plads til dine ejendele i forbindelse med din flytning? Så tilbyder vi også tør og tryg opmagasinering på vores 1000 kvadratmeter store lagerhotel i Albertslund. Her kan du leje lagerplads fra 100,- pr. måned.

Hos Comboflyt får du smæk for skillingen

Hvad får du egentlig for den pris, du betaler for din flytning – altså udover høj service og flinke flyttemænd? Det kan vi nemt og hurtigt opsummere.

  • Erfarne flyttemænd
  • GRATIS flytteforsikring
  • GRATIS besigtigelse
  • Planlægning fra A til Z
  • Fleksibel service – flytning efter dine behov
  • GRATIS flytteemballage

Du får med andre ord smæk for skillingen, når du lader Comboflyt stå for din flytning. Det skal kunne betale sig at vælge et professionelt flyttefirma.

FAQ om
vores flyttetilbud

Hvordan indhenter jeg et flyttetilbud?

Du behøver flot at udfylde oplysninger om din flytning i vores flytteformular: 1) hvad skal der flyttes; 2) hvor flytter du fra; 3) hvor skal du flytte hen; 4) dine kontaktinformationer. Så vender vi tilbage med et tilbud på din flytning. 

Koster det noget at indhente et flyttetilbud?

Nej, det er ganske gratis at få et flyttetilbud hos Comboflyt.

Forpligter jeg mig at ved bestille et tilbud på min flytning?

Nej, vores flyttetilbud er helt uforpligtende. 

Kan jeg regne med prisen?

Prisen er et estimat, som tager udgangspunkt i grundlæggende oplysninger om din flytning. Vi vurderer prisen ud fra forskellige parametre – hvor lang tid vil flytningen tage, hvor mange mænd skal vi bruge på opgaven, hvor store biler skal vi have med etc.

Der kan selvfølgelig forekomme forhindringer undervejs, der forsinker processen. I Comboflyt har vi dog så mange års erfaring i branchen, at vi efterhånden kender til alle potentielle faldgruber i en flytning. Derfor vil du i langt de fleste tilfælde kunne regne med den pris, vi giver i vores flyttetilbud. 

Er flyttekasser med i prisen?

Ja, lån af flyttekasser er med i prisen. Vores flyttetilbud omfatter altså både flytning og flytteudstyr.