Flytterengøring

Lad os stå for slutrengøringen, før du flytter.

Få et tilbud på flytterengøring

Vi klarer flytterengøringen

Skal du flytte ud af din lejlighed eller dit hus? Eller skal virksomheden videre i nye lokaler? Så har I sikkert nok at se til med flyttekasser, koordinering og så lige en hverdag, der stadig skal hænge sammen. En grundig slutrengøring står måske ikke ligefrem øverst på listen over ting, du har mest energi og overskud til.

Hos Comboflyt klarer vi gerne den nødvendige slutrengøring for dig og sikrer, at alt er klappet og klart, før nøglerne skal overdrages.

En flytterengøring kræver en hel del mere end en klassisk rengøring, og med vores store know-how på flyttefronten – inklusiv flytterengøringer – ved vi, hvad der skal til for at ejendommen står klar til overdragelse.

Ved at lade professionelle folk til at stå for rengøringen bliver du en bekymring mindre. Vi er altid leveringsdygtige, når det kommer til effektiv og grundig rengøring.

Skal du flytte?

Vi tager alle krogene

Det kan være en god idé at investere i professionel flytterengøring. Rigtig ofte har du nemlig et stort depositum, som er ude af dine hænder, men som helst skal ende hos dig igen. Og vi kender til faldgruberne indenfor slutrengøringer. Derfor kommer vi selvfølgelig ud i alle kroge.

Vi klarer gulvene, som oftest vil være blevet slidt på. Vi tager vinduerne, som mange glemmer i farten. Badeværelser og køkkener er typisk de rum, der kræver allermest. Vi ved præcis, hvad rummene kræver. Vi sætter faktisk en ære i at sikre, at du får så meget af dit depositum tilbage som muligt.

Vi tilbyder både fuld rengøring, men der er også mulighed for, at vi tager dele af rengøringsarbejdet. Alt det du ikke orker, det orker vi.

Som altid står vi også klar til at hjælpe dig med din flytning – om det er den mindre privatflyning eller den omfattende erhvervsflytning. Og er du løbet tør for plads, tilbyder vi og tør og tryg opmagasinering

Comboflyt er dit pålidelige og professionelle flyttefirma. Læs mere om os her.

 

Derfor skal du overveje at hjælp til din slutrengøring

  • Professionelt rengøringspersonale 
  • Vi ser alt og tager alt
  • Mange undervurderer arbejdsbyrden af en slutrengøringen
  • Få hele dit depositum tilbage
  • Bliv en bekymring lettere
  • Skræddersyet slutrengøring
  • Grundig og effektiv rengøring

Hvis der er særlige krav til din slutrengøring, kigger vi gerne på det. Vi kan desuden tage os af de dele af rengøringsarbejdet, du mangler, eller har opgivet.

Skal vi klare din flytterengøring?

Hos Comboflyt ønsker vi at gøre din flytning så let som muligt. Skriv til os her i kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud på din flytterengøring. Vi glæder os til at hjælpe dig.