Flyttemand – når din
flytning skal være nem

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst flyttemand – eller flere? Så er du landet det rette sted. Vores flinke flyttefolk har nemlig både erfaring og det rette udstyr med i flyttebilen.

Book en flyttemand

Hos Comboflyt får du mere
end bare en flyttemand

Vi ved godt, at en flytning er noget, der helst bare skal overstås. For det er krævende at flytte – både fysisk og tidsmæssigt. Så hvorfor ikke overlade din flytning til en af vores flyttemænd? De er nemlig ikke blege for at bruge hverken tid eller energi på at få din flytning sikkert i hus. Tværtimod har de gjort det til deres levevej at løfte de tunge byrder fra dine skuldre – og her snakker vi altså både de fysiske og de bekymringer, en flytning fører med sig.

De står klar til at løfte, ligeså vel som de klarer koordinering og planlægning – og de gør det med et smil på læben. Når du booker Comboflyt, får du ikke bare en flyttemand. Du får en fleksibel, faglært og fingernem flytteleder, som sætter en ære i at gøre din flytning til en tryg og bekymringsfri oplevelse. Det er ikke uden grund, at vores slogan er “mere end bare...”

Indhent et flyttetilbud, eller kontakt os på 59 911 911 for at høre mere om dine fordele ved at lade vores flinke flyttemænd tage slæbet for dig eller din virksomhed. 

Indhent en pris på din flytning

Vil du have et tilbud på din flytning – helt gratis og uforpligtende? 

Så udfyld flytteformularen, og indhent et tilbud, som er skræddersyet til lige netop din flytteopgave. På den måde kender du prisen, allerede inden vores flinke flyttefolk har taget fat i den første flyttekasse. 

Flyttemænd med knowhow og hænderne skruet godt på

Comboflyt er et flyttefirma med mere end 20 års brancheerfaring – og vi har ikke kun fået stærke arme ud af vores mange år i branchen. Vi har også tilegnet os en viden om flytninger, der gør, at vi i dag kan løse alle tænkelige opgaver.

Vores flyttemænd kan derfor hjælpe med både erhvervsflytning og privatflytning – ingen opgave er for stor, ej heller for lille.

Vores flyttefolk har selvfølgelig også det rette udstyr med på opgaven. Det indebærer blandt andet flytteseler, flyttehunde, bobleplast, tape, flyttetæpper og flytte hejs. Kort sagt: Alt det, der sikrer en tryg og effektiv flytning uden fartbump på vejen.

Og så ved de, hvordan udstyret skal bruges. Det er nemlig et krav for, at vores medarbejdere kan tænke selvstændigt og har fingersnilde.

En flytteopgave kan nemlig byde på overraskelser og opgaver, der kræver logistisk overblik og en smule teknisk viden – for eksempel fra- og tilkobling af IT-udstyr.

Det er altsammen med til at give dig eller din virksomhed en god flytning – uanset omfang og behov. Du kan roligt booke Comboflyts flyttemænd.

Comboflyts flyttemand er her i gang med en flytning.

Dine fordele hos Comboflyt

  • Gratis flytteforsikring → Undgå økonomisk tab ved uheld
  • Altid erfarne flyttemænd → Tryghed under flytningen
  • Hjælp til ned- og udpakning → Spar tid og besvær
  • Gratis besigtigelse → Få overblik over dit behov for mænd og materiel
  • Grundig planlægning → Undgå overraskelser
  • Fleksibilitet i top → Få flyttet på dine præmisser
  • Gratis flytteemballage → Undgå ekstra udgifter
Gratis udlån af flyttekasser og pakkepapir

En flyttemand fra Comboflyt er...

… først og fremmest dedikeret til at skabe tryghed for vores kunder. Når du overlader din flytning til os, overlader du nemlig også dine personlige ejendele i flyttemandens hænder. Og det skal du gøre kunne gøre med ro i maven. Derfor ansætter vi kun flyttemænd, vi selv har tillid til.

En flyttemand fra Comboflyt er også altid oplært i de rette teknikker og brug af flytteudstyr. På den måde er du sikret en effektiv flytning, hvor du skal ikke være bekymret for skade på dine ejendele.

Og så er vores flyttemænd naturligvis ansat under ordnede forhold med alt, hvad det indebærer. Du kan læse mere om vores løn- og ansættelsesforhold på vores CSR-side.

Det er altsammen med til at sikre en sublim kundeoplevelse. Glade flyttemænd giver glade kunder.

Fleksible flyttefolk

En fjerde ting, der kendetegner vores flyttefolk, er viljen til at arbejde, når vores kunder har brug for det.

Det er nemlig ikke altid, at en flytteopgave lige passer ind i normal arbejdstid. Det gælder for eksempel ved erhvervsflytninger, hvor man gerne vil minimere nedetiden for at undgå unødige omkostninger og gener i forbindelse med flytningen.

Derfor står vores flyttemænd også klar til flytte i weekenden eller på andre skæve tidspunkter. Dermed får du og din virksomhed altid en fleksibel flytning, der er tilpasset jeres behov.

Er du løbet tør for plads i forbindelse med din flytning? Så tilbyder vi også tør og tryg opmagasinering på vores lager i Albertslund.

FAQ – booking
af flyttemand

Hvorfor booke en flyttemand?

Fordi en flytning er en tidskrævende og fysisk hård opgave, som samtidig kræver planlægning og koordinering. Ved at booke en flyttemand slipper du både for at slæbe og stresse. Vores flyttemænd er i god fysisk form og uddannet i at koordinere og gennemføre selv større flytninger.

Hvad koster en flyttemand i timen?

En flyttemand og en 20 m3 flyttebil koster hos Comboflyt fra 500 kr. i timen. En flyttemand og en 45 m3 lastbil koster fra 650 kr. i timen. Booker du flere flyttemænd til din opgave, bliver timeprisen pr. flyttemand lavere. Se vores priser for at finde prisen på din flytning.

Hvordan booker jeg en flyttemand?

Det gør du ved at indhente et flyttetilbud i vores flytteformular eller ved at ringe til os. Det er helt gratis og uforpligtende at indhente et tilbud hos Comboflyt.

Book vores flyttemænd i dag

Har du brug for en pålidelig og erfaren flyttemand – eller flere? Og vil du gøre din flytning til en tryg og effektiv oplevelse? Så indhent et flyttetilbud hos Comboflyt allerede i dag – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.