Dine ting er vores ansvar og er dækket af vores forsikringer

Vælger du os som din flyttepartner, er dine ting selvfølgelig vores ansvar, og er dækket af vores forsikringer hos Gjensidige Forsikring hvor vi er fuldt forsikret.

Vores dygtige flyttemænd er meget erfarne, og passer altid godt på dine ting, når de transporteres til og fra flyttebilen, og når denne pakkes. Skulle det ske at en ting bliver ridset eller skadet, og er det vores flyttemænd der bærer ansvaret for skaden, så får du naturligvis erstatning.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du selv har stået for nedpakning af dine ejendele, skal de være pakket forsvarligt ind, førend eventuelle ridser eller skader kan pålægges os som flyttefirma.

Nedenstående er et krav, for at dine ejendele kan betragtes som værende forsvarligt indpakket:

  • Alle spejle, glas, malerier og lignende skal være pakket ind i bobleplast eller tilsvarende.
  • Som kunde bekræfter du ved din underskrift eller skriftligt via mail, at der ikke befinder sig toldpligtige eller ulovlige effekter i gods, flyttekasser og indbo som f.eks. tobak, spiritus, våben, narkotika, mv.
  • Comboflyt forbeholder sig retten til regulering af den aftale pris, såfremt der efter tilbudsdagen sker ændringer i aftalte mængder.
  • At fladskærms-tv og tilsvarende produkter er pakket ind i originalemballagen for at sikre den optimale transport af effekterne.
  • Husk derudover at eventuelle skader på effekter SKAL anmeldes på dagen til flyttefolkene og senest 48 timer efter endt flytning.