Flytning og opbevaring
for erhverv

Har jeres virksomhed behov for en leveringsdygtig samarbejdspartner til erhvervsflytning?

Få et flyttetilbud

Effektiv, professionel og pålidelig erhvervsflytning

Har jeres virksomhed behov for en leveringsdygtig samarbejdspartner til erhvervsflytning?

Så er I landet det rette sted. For hos Comboflyt bliver I mødt af professionelle og præsentable flyttemænd med erfaring og ekspertise inden for alle flytteopgaver – og firmaflytning er ingen undtagelse.

Kontakt os på 59 911 911, info@comboflyt.dk eller i kontaktformularen i dag for et uforpligtende tilbud på jeres erhvervsflytning – uanset om I skal flytte internt eller til nye lokaler.

Vi holder til i Albertslund og tilbyder derfor erhvervsflytning for lokale virksomheder på vestegnen, men vi kan naturligvis også hjælpe med jeres virksomhedsflytning på resten af Sjælland, eller hvis I skal flytte til Fyn eller Jylland.

Skal din virksomhed flytte?

Hos Comboflyt står vi klar til at give dig og din virksomhed en tryg flytning – uanset om I skal flytte internt eller til helt nye lokaler. Skriv til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Alt i erhvervsflytning

Ingen flytning er ens. Det gælder også for erhvervsflytninger, hvor den enkelte virksomheds størrelse, antal ansatte, materiel og interne logistik kan give vidt forskellige udfordringer.

Hos Comboflyt er vi dog stødt på lidt af hvert – fra interne flytninger, hvor det blot drejer sig om enkelte kontorer, til totalflytninger, hvor hele arbejdspladsen skal flyttes til et nyt domicil.

Vi klarer derfor alle typer erhvervsflytninger. Vi har mere end 20 års erfaring, og vi leverer altid et professionelt arbejde, når vi flytter for vores erhvervskunder – uanset om kunden er en lille startup med en håndfuld ansatte eller en etableret virksomhed med omfattende transportbehov.

Flytning for erhverv – dét kan vi tilbyde

Hos Comboflyt tilbyder vi forskellige flytteløsninger, afhængigt af jeres behov og ønsker. I kan derfor selv vælge, hvor involveret jeres virksomhed skal være.

Vi kan stå for hele flytningen fra planlægning, koordinering og nedpakning til transport og opsætning. Men vi kan også hjælpe med bestemte opgaver i forbindelse med flytningen – I bestemmer.

Vi kan blandt andet tilbyde

  • Interne flytninger
  • Totalflytninger
  • Logistisk rådgivning
  • Pakning og flytning af arkiver, lager, depotrum m.m.
  • Miljørigtig bortskaffelse af affald
  • Flytning af penge- og brandskabe
  • Fra- og tilkobling af IT-udstyr
  • Flyttehejs
  • Intern Service – herunder udlejning af handymænd og viceværtopgaver
  • GRATIS udlån af flyttekasser og pakkepapir
Gratis udlån af flyttekasser og pakkepapir

Flytning i weekenden – undgå nedetid

En flytning kan næsten ikke undgå at gå ud over virksomhedens effektivitet og produktion. Derfor tilbyder vi at klare jeres flytning i weekenden, så jeres produktion ikke bliver påvirket mere end højst nødvendigt.

Hos Comboflyt flytter vi 7 dage om ugen, næsten alle årets dage. Og vi flytter selvfølgelig også, når jeres virksomhed har brug for det. Vi kommer og pakker ned fredag eftermiddag, og flytter i løbet af weekenden. Når I møder op i jeres nye lokaler mandag morgen, står alt udstyr klar til en ny uge.

På den måde undgår I nedetid og spildte ressourcer.

Gratis besigtigelse – få overblik over hele flytningen

Man kan nemt miste overblikket ved en firmaflytning, og det kan være svært at overskue logistikken på forhånd. Hvor mange biler og hvilket kræver flytningen? Hvor lang tid vil opgaven tage? Hvor mange flyttemænd er der brug for?

Netop derfor tilbyder vi en besigtigelse inden flytningen. Her skaber vi overblik over opgavens omfang og sikrer på den måde den helt rigtige pris, og at vi møder op med det rigtige materiel og mandskab til opgaven.

Det er ganske uforpligtende og gratis – uanset om opgaven bliver til en ordre eller ej.

Vi passer på jeres ting – få en tryg flytning

En erhvervsflytning er en tillidssag. Når I vælger Comboflyt som flyttepartner til jeres firmaflytning, bliver I altid mødt af vores professionelle og flinke flyttefolk, som udfører opgaven med stort omhu.

Det er vigtigt for os, at vi har et godt samarbejde med jeres virksomhed, så alt bliver placeret rigtigt i forhold til aftalen og jeres ønsker.

Desuden er vores vognpark altid udstyret med nyere og vedligeholdte køretøjer og flyttemateriel. Skulle uheldet mod forventning være ude, er både jeres ejendele, vores folk og vores materiel fuldt forsikret hos Gjensidige Forsikring. I kan derfor altid være helt trygge, når vi flytter for jer.

Vi har kort sagt altid fokus på god service og et professionelt og veludført stykke arbejde. Ganske enkelt fordi vi vil give jer en tryg flytning – og fordi vi vil være jeres foretrukne samarbejdspartner inden for erhvervsflytning.

Kontakt os

Skal vi stå for jeres erhvervsflytning? Så ring på 59 911 911, eller udfyld kontaktformularen – så modtager I et godt og uforpligtende tilbud, der passer netop til jeres erhvervsflytning.